uFeel.me
червей
Автор: geriii,  9 септември 2011 г. в 01:13 ч.
прочити: 316
тук искат да бъдеш червей-
      мазен, лигав, пълзящ.
тук искат интрига да има-
      измислена може да е.
тук искат материал да има-
     или ще го измислят те.
глава не може да надигаш-
     те даже мислят вместо теб.
и сам не може да се скиташ-
      може да се отдалечиш.
очи, уши на всякъде те дебнат-
     да не вземеш да сгрешиш.
сам ли----не не си.
доносници пълзят по маз-
   в надпревара до захлас.
човек ли си?
   - вече се питаш.
а те?
   - отдавна не приличат.
в слуз и луга и в кал...
   що дириш мила тука??????
крак вдигни-тръгни...
   и даже без посока...
просто отмини.
       червей ти не си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me