uFeel.me
черни дни
Автор: elityyy,  10 април 2010 г. в 10:55 ч.
прочити: 282
със вик безумен в тишината скочи
луната се разтърси в миг
и греховете си прескочи
с  този гневен боен вик

животът   ти  безумно кратък
осмисляш ли го с нещо ти
или неволно от тук нататък
копнееш   за безразсъдни дни

горещо много  ли мечтаеш
за  отминалите мигове
или незнайно как - живота си да начертаеш
със стиснати в юмрука грехове

съзнателно ли болка сипеш
или неволно я градиш
доволен ли си да съсипеш
живот мечти със черни дни

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me