uFeel.me
бял ирис
Автор: Laska,  24 ноември 2008 г. в 06:48 ч.
прочити: 519
да те сънувам
знаеш ли какво е
тогава
ми е светло
и съм лека
чувам
на хиляди светулки
песента
с радост давя се
в очите ти
и изплувам
със дъха ти
който ме обгръща
а от допира
на двете ти ръце
потрепвам
както от топъл вятър
листенцата
на сгушен в мрака
ирис бял
разцъфнал и ухаещ

а какво ли е да си
сънуван

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me