uFeel.me
...без Валентинка...
Автор: vili_fitka,  8 февруари 2009 г. в 19:39 ч.
прочити: 267

 

Студено е

и пак вали...

И върху душата

раната започна да личи...

Но защо боли?

Нали сама си я направи ти?!

Сама съдбата си избра

и преди месеци

реши да скъсаш с Любовта...

И вместо да получиш Валентинка,

ти изгуби свойта половинка.

Остана ти оная –

чаша горчив пелин,

а компания й прави

цигарения дим...

Боли!

Свещта догаря,

напомня ти за края...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me