uFeel.me
анатомия
Автор: deer,  11 март 2009 г. в 14:37 ч.
прочити: 221
Лежи си безмълвен
синьо-студен.
Сив и безкръвен
невъзмутен.

Съсирена кръв
във вени вдървени.
Червеи в плът
доволно пак опиянени.

Проядени очи
без блясък и без цвят.
прехапал си език
в болка до несвяст.

Разлагаш се в локва
от остра миризма.
Повърхностно оглозган,
плувнал във развалина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me