uFeel.me
аквариум
Автор: Elpidaa,  19 юли 2011 г. в 21:50 ч.
прочити: 286


живея между две кутии
в едната влизам по желание
след всяка празна дума
и усмивките под наем

в другата ме вкарва някой
нещо или грубата случайност

овехтявам бавно
световете ми се гърчат

надеждите издишат

оглеждам се

а SOS е в третата кутия



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me