uFeel.me
ъгъл на ада
Автор: 4oki,  1 февруари 2009 г. в 17:01 ч.
прочити: 229

усещам мириса на старите си дънки.

 

усещам болка и тежест в брадичката си подпряна на коленете ми.

 

Чувам сякаш в далечината някакво жално и непознато хриптене,

 

но то идва от собственото ми гърло,

 

удавено с гъста слюнка.

 

Чувствам, че сякаш умирам и се раждам едновременно.

 

Болката е неописуема, а в главата ми кънти - ще премине... ще се свърши!

 

Сега ли се убивам или преди съм го правила с упойка?

 

Дявола в мен иска да излезе и да ме накара да убивам - себе си!

 

отново и отново,

без да разбера - сякаш аз вземам решението.

 

Години мрак и живот в паралела,

 

с такива хора повече време,

 

с другите

 

колкото се може по-малко -

 

те са глупаци! повърхностни, живуркащи, оцеляващи твари, а живота е само един, защо да не се самоубиваме бавно        - със кеф?

 

защото - така! сега го разбирам със всяка една шибана умираща и раждаща се на нейно място клетка! БОЛКА! радост!

 

седя неподвижно сякаш мозъкът ми е изтекал на коленете!

 

очи забити, празни и молещи без израз -  жалка гледка - раждане на същността на малката ми обрана от отровата душа!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me