uFeel.me
Звярът
Автор: truth_beneath_the_rose,  4 август 2011 г. в 15:05 ч.
прочити: 147
Един ден ти откриваш истината за себе си.
Живеем ли дълго в заблуди, които ни прикриват...
Бях ли вечно това, което намерих днес,
което събудих в мен.
Болки, мисли, страхове и хора,
които ни гонят и после си отиват.
- Остави ме сам с тези тревоги.
- Можеш ли да ги пребориш?
Ще приемеш ли най-ужасното в мен,
за да съм и аз Човек.
Ще забравиш ли всичко,
което си бил 
или не си.
Черен е изгревът за вас.
Които не сте страдали, ще пострадате от това.
Звярът в природата разделя, но ни прави зверове. 
Ако можеш да заспиш и да се събудиш някой Друг.
Без да съдиш, без да нараняваш, без да ме наказваш
за това, което бях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me