uFeel.me
"Звяр\"
Автор: xaoc,  26 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 569
Днес се смееш на моят гроб
и тъпчеш върху мен с крака.
Изливаш върху ми страшна злоба
и плюеш без срам в пръстта.

Проклинаш ме да нямам мир,
да бродя проклет-неспокоен дух.
Но знаеш ли-вампира ражда вампир
и за клетви не остава глух.

Като демон от пръста ще стана
и ще бъда моето отмъщение.
Ще накарам душата ти да страда,
за теб няма да има опрощение.

От кръвта ти глътка по глътка ще пия,
а ще вливам във вените ти страх.
Като върколак зад теб ще вия,
ще късам плът от теб пак и пак.

Погледни хубаво своето творение,
то е тук и те чака да се скриеш.
Ти сега си негово забавление
и те кани "Опитай се да го убиеш....!"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me