uFeel.me
Звук от пролетта
Автор: vicki92,  5 февруари 2009 г. в 22:45 ч.
прочити: 168

Чуваш ли как пеят птичките в небето?

Чуваш ли как вълните се плискат в морето?

А чуваш ли шума на листата,

падащи бавно, безгрижно в тревата?

 

Заслушай се! Чуваш, нали?

Как красиво се ронят капки в небето

Дали ще се слеят в едно те, дали?

Ще обгърнат ли с нежност морето...


Загледай се! Виждаш, нали?

Как лъчите пробиват мъглата,

борят се да достигнат земята,

да целунат тихо цветята...


Целувка с росата и поглед с лъчи,

в плен на утрото те отварят очи.

Листо по листо разкриват душа,

малка душица обляна в красота...

 

Но не щеш ли идва нощта,

и птичките вече не пеят.

Ала звездите заменят деня

неуморно те греят и греят...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me