uFeel.me
Звездна самота
Автор: tonia_borisova,  2 февруари 2012 г. в 18:23 ч.
прочити: 264

Щом вторите петли закукуригат,

в очите ми изсипва се Сънят:

с внезапното си сладко иго,

с предателската тиха лекота

на облачно-прозрачни мисли…

 И в краткия покой,  душата,

като фиданка се разлистя,

в небе от звездна Самота!

Юни 2011г., Ямбол

Из”Тайнства”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me