uFeel.me
Звезден валс
Автор: Laska,  17 ноември 2008 г. в 12:49 ч.
прочити: 554


Бавно проблясва
небесен брокат,
топъл звук се разнася.
Звезден валс
на сребърна арфа
вятър вълшебник извайва.
Лунни цветя
по водата се носят,
морето в такт се поклаща.
Вълна от сатен
с кадифена милувка
брега плавно обгръща.

Искри пеперуди
от водата политат,
събират се в голямо
блестящо кълбо
и с пируети
букет светлинки
в тъмнината се вплита.
Трепкат
малки слънца
закачливо над вълните пламтят.

Ще слезе звезда
и за това вълшебство
ще й благодаря със сълза...


Johannes Brahms - Waltz

http://www.youtube.com/watch?v=TJcoaIeH3GI&feature=player_embedded


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me