uFeel.me
Звезда
Автор: beibi,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 468
Имам си една, мъничка звезда,
тя ми свети във ноща
и като слънце през деня.

В моята малка дъщеря
съзирам аз една звезда,
колко хубава е тя
като пролетна роса.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me