uFeel.me
*Звезда 27.07.2011
Автор: krvelkov,  28 юли 2011 г. в 06:58 ч.
прочити: 261
Намерих се във тишината.
После тръгнах си от вечността.
Душата нежно вдъхва ведрината
на времето, обичащо мига.

Пътят ми се влива във реката.
С вяра продължавам да творя.
Главата ми удари се в краката.
Внимавам как и накъде вървя.

Земята ме привлича като дъжд.
В небето литвам като волна птица.
Изгрявам, светя, падам, не веднъж...
Всичките звезди от мене са частица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me