uFeel.me
Зов
Автор: mnogogotina,  6 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 630
аз сам тук зад една врата заключена,но и прозореца ми е с решетка,а душата не е волна птица в клетка.На сланце и простор научена.Познатия зов при мен е долетял,но моя плам непламнал ще угасне в здрача на покоите загльхнали.Строши ключалката раждясала,дай ми пьт през тьмни коридори.Не ведньж в огрените простори моите крила са ме понасяли.И ще бликнат чуствата прекрасни от сьрцето трепетно тогава....
-Но назад през тази врата,сподавен моя пламнал зов дали дочуваш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me