uFeel.me
Знам
Автор: steelsnake,  25 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 387

Знам, казват в живота, че става така:

приятели срещаш, усмихваш се, плачеш,

но времето литва и идва мига

всеки по своя път сам да закрачи.

 

Знам, казват в живота, че става така,

но защо тъй боли ни тогава

и защо тъй свити са наш\'те сърца

в този тежък момент на раздяла.

 

Знам, казват в живота, че става така,

но и знам- ще се срещнем отново!

Пак усмивки ще греят на наш\'те лица,

пак със смях ще посрещаме утрото ново!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me