uFeel.me
Знам
Автор: rosen_rosen,  8 септември 2011 г. в 15:03 ч.
прочити: 305


Поглеждам понякога в „Кой ме чете?”


и виждам, че... няма такива...


Тогава самотно е мойто сърце


и сякаш далече се скрива


от погледи с топли и мили очи,


от думи – нечутом дочути...


Крещи тишината, а после – мълчи,


но знам, че над мен ще се срути...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me