uFeel.me
Знак на човещина
Автор: nevermind,  26 ноември 2009 г. в 14:17 ч.
прочити: 210

Мъничка сълза падна в снега

и остави тя следа.

С насъбраната болка и тъга 

тя победи студа.

Щипещия сняг се предаде,

под теглото на сълзата поддаде.

Една гореща сълза -

крещящ знак на човещина!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me