uFeel.me
Знаеш ли....
Автор: toni_bliznaci,  31 август 2010 г. в 00:33 ч.
прочити: 293
Затваряш се за околните и за света дори
нараняваш, бягаш,
не оставаш, за да видиш как след теб боли
щом разбиеш на парчета нечии мечти.
Убиец си дори за собствените си копнежи, чувства и мечти
затваряш ги в душевните си пусти, мрачни дълбини
боиш се да ги пуснеш и за миг дори
сякаш криеш се от тях,
защото виждаш във всичко и във всеки страх и враг.
Когато се погледнеш в огледалото,
какво ли виждаш ти?!
Едва ли си щастлив,
като знаеш колко си фалшив
криеш се зад маска от лъжи
и залъгваш се напразно, че така добре се чувстваш ти, нали?!
Но дори и фалшивата усмивка не може тъгата от лицето ти да заличи.
Знаеш ли какво е чувството Любов?
Чувствал ли си се за него някога готов?
Кажи ми знаеш ли какво е да обичаш ти
и да пълниш с искрици радост нечии очи.
Кога ще махнеш маската си ти,
ще захвърлиш фалша и ненужните лъжи
ще изхвърлиш болката от своята душа
и на нейно място ще позволиш да се настанят радостта и любовта.
Да загърбиш тъй убийствената самота,
да прогониш чувството за празнота, разяждащо те бавно, но така,
че пречи ти да се отвориш към света,
да усетиш що е топлина, дадена от нечия ръка
и как това дребно, но вълшебно нещо на мига
ще разпали огъня в твоята душа с една искра.
Кога от чувствата ще спреш да се боиш
и да обичаш ще се престрашиш,
а не тези най-красиви чувства да таиш
вместо с любов да ги дариш
и нечии свят с тях да озариш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me