uFeel.me
Знаеш ли колко от тишината боли.
Автор: ande,  23 април 2012 г. в 20:58 ч.
прочити: 316
Знаеш ли колко,
наистина колко,
нощем
от тишината,
от тишината
боли.
Каква болка,
чудовищна
болка,
вътре, в душата,
пулсира,
гнои.

Когато едничък
и сам саменичък,
подобно
едната луна.
Флиртвуваш
със нея
и стихчета сричаш,
във обич  се вричаш,
а тя ти се смее,
същинска
разглезена
лека жена.

Като вълк
единак
във гората
самотен,
ти почваш
да виеш
от жал.
Наоколо никой...
мъртвило е, тихо...

На кой ли му дреме
за тебе и мене.
Светът е
отдавна
заспал! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me