uFeel.me
Змей горянин
Автор: ronya,  30 март 2011 г. в 12:24 ч.
прочити: 230
                  

                                    Посвещавам на вечната ни
                            момичешка страст
                            към лоши момчета




Буен вятър слезе от гората,
тъмен облак слънцето препречи,
блесна гръм, разсече небесата,
дъжд се плисна, буря се довлече.

Не ми било вятър, мила мале,
не ми било гръм и дъжд без време,
най ми било мойто либе, мале,
змей горянин идва да ме вземе.

Мене ми не трябва, мила мале,
слънце да ми грее от небето.
Погледът му огън хвърля, мале,
хем ми топли, хем ми ярко свети.

Мене ми не трябва, мила мале,
тихо, кротко пладне сред полето.
Дума да продума, мила мале,
гръм отеква мене във сърцето.

Мене ми не трябва, мила мале,
сухо време, жажда недопита.
Вечна са ми жажда, мила мале,
змейовите ласки дъждовити.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me