uFeel.me
Златни ангели
Автор: Принцеса Променанде,  3 май 2011 г. в 18:57 ч.
прочити: 261
Сипят точки крилете им,
но къде се продава златна боя?
С мъничка лодка как да доплувам
до оная далечна и бяла земя,
във която на прашен площад,
между бъчви с маслини и вино,
/ей така, на земята направо/
на рогозки от стари треви,
от ръцето на млади богини
старо злато на точки струи?
И се сипе по белите къщи -
стари чайки на стръмния бряг
по червения покрив търкаля
медно копче във златния мрак...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me