uFeel.me
Зимно
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 241

На Елза


ти виждаш двамата

небрежно безформени

с изчистени линии

облекли в самотата си сумрака розов

незнайно усещане

неземна търпимост

невидима нишка ги свързва

като среброто във лунния лъч

пръзнал се по нежна повъхност

груба от ласки

и гладка от нежности

червена пътека разделя ги

като меч дамоклиев

застинал пред пясъка вечен

изтръпваш от гледката

и молиш за истина

болна от ужаси

очакваш ти утрото

потънало в надежди изстинали

във вятър от думи

загребваш пак нищото

плачи и мечтай

това е момента

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me