uFeel.me
Зимно
Автор: nella_gold,  2 декември 2012 г. в 14:34 ч.
прочити: 269

Тази бяла вихрушка

всичко сякаш затрупа.

Пътят има гърбушка -

сред елите се вие.

 

Вятър бързо подхвана

сякаш нежно листата.

А е бяло до ситост -

сняг затрупа гората.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me