uFeel.me
Зимите без мен
Автор: Innocence,  7 декември 2009 г. в 02:41 ч.
прочити: 306

Събудих се в прегръдката на зимата.
Снегът по устните ми нежно засия.
Това,което вчера ме убиваше
зарових в миналото.Днес съм тишина.

Закърпил раните си сластно шушне вятърът.
Орлите гордо му помахват със криле.
Небето гушва облак в своите обятия
а аз танцувам по снега като дете.

Кристално чистите недра на планината
примамват мислите ми в хлъзгави игри,
ако смъртта сега ме хване за ръката
ще разбере защо животът е велик,

ще се разплаче и в очите й бездушни
за първи път ще се промъкне любовта.
След мен светът ще продължи да си се случва,
но ще му липсва нещо – моята душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me