uFeel.me
Зид от закъснели чувства... Замък!
Автор: blackmirror,  12 август 2009 г. в 12:20 ч.
прочити: 455

Но без да кажат 'Сбогом' си отиваха

човеците... такава бе съдбата,

За миг онези 'замъци' се сриваха

и всичко се загубва... вдън земята.

 

Едва ли от сбогуване... очаквахме

вината да разцепим... по между ни,

за прошката езиците прехапвахме

преди да ги полеем в сос от думи.

 

И пак стоим сами, в онези 'замъци'

които проектираха лъжите ни

от чувствата превърнати във камъни..

... от болката... зазидала душите ни.

 

И може би... очаквайки съдбата си

довършил бях на 'замъка' етажа,

зазидан сам... дори и в самотата си

прибързах просто... Сбогом... да ти кажа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me