uFeel.me
Землянин
Автор: vladun,  24 юли 2011 г. в 22:18 ч.
прочити: 352
Отвъд мита за земен рай,
зад паравана на живота,
прозира нов живот - без край,
без теглила и без хомоти.

Без спомени, но без мечти,
без врагове, но без другари –
божествени ще сме почти,
а не презрени грешни твари...

Ако приемлива за вас
е тази мамеща представа,
и вече сричате в захлас

молитвите за незабрава,
вървете там - на добър час!
Аз в земния си ад оставам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me