uFeel.me
Зелени треви
Автор: yossifova,  31 януари 2009 г. в 01:06 ч.
прочити: 174

Зелени треви

високи нагазвам.

И ме боли.

Устата прехапвам.

Гълтам сълзи.

Отмятам косата си.

Уморих се да ходя

по ръба на вината.

До гуша ми е от истини,

дето не топлят.

Говоря със призраци.

Мълчат йезуитски.

Стискам зъби.

Ножовете глътнах.

Подкастрих рогата си.

На мойта морава

живее зверче -

толкова истинско,

че чак съм изтрита.

Е, хайде, елате де -

измерете душата ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me