uFeel.me
Здравей
Автор: kim,  1 декември 2010 г. в 09:39 ч.
прочити: 293
Здравей, приятелко добра
всяка сутрин ми казваш това
Здравей, отвърнах и и аз
просълзена в този ранен час.
Очаквах да е някой друг,
но усмихвайки се тя напук
не, дори и не смея
да помисля пак за нея.
Сънищата мои тя разби,
илюзии съм имала пак нали...
А тя- приятелката ми добра,
всяка сутрин буди ме с това.
Здравей и днес, и утре може би
докато разбие всичките ми мечти.
Здравей, приятелко добра
каза тя... моята самота...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me