uFeel.me
Здравей приятелко
Автор: nansuela,  11 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 528
Здравей приятелко
Как си?
След толкова години се срещаме
проста така..
Съдба ли?
Как живота промени ни
ах, а бяхме млади диви
истински щастливи.
Помниш ли приятелко
голите нощи на плажа,
босите разходки по паважа.
По мъдряхме ли приятелко?-
или просто крилете ни се
пречупиха,като сухи клони
в късна есен,
но помниш ли
есента беше сезона на любовта…
Защо ли приятелко се връщаме назад
към тези времена сега сме други
остарели може би и омъдрели,
нека младите сега летят..нека разберат
Сбогом приятелко благодаря,
ти ми напомни
вкусът на младостта
сега нагарча тази младост
но тогава я живеех с радост…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me