uFeel.me
Здрав да си!
Автор: tanq_mezeva,  15 януари 2009 г. в 20:30 ч.
прочити: 408

Във тебе май вселил се е мъдрец,
гуру или може би учител,
щом мислите ни тайничко четеш
и в умни фрази ги обличаш.

Често се усмихваш под мустак.
Подхвърляш думи  ей така, небрежно.
Но в замисъла умният човек
намигване усеща. Топла нежност.

Пораснал си. Не казвам остарял.
То, времето, е нещо относително.
В душата си, човече, помъдрял.
Здрав да си! Ти обич си за всички!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me