uFeel.me
Завръщане
Автор: beibi,  31 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 382
Хайде, върви, върви
от тъмнината не се плаши,
виждаш ли,там в далечината
светлина проблясва в тъмнината.

Виждаш ли, там е моето градче,
там оставих нявга моето сърце.
Знаеш ли, там очаква ме сама,
моята любима жена,а с нея и
нашата малка дъщеря.

Хайде, дий, дий жребецо мой,
приятелю ти,верен в бой.
Там, там далеч при светлината,
очаква ни радостта и топлината.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me