uFeel.me
Завърти се, живот!
Автор: sikra,  21 февруари 2012 г. в 11:18 ч.
прочити: 423
Завърти се, живот, покажи си добрата страна!
Завърти се, не ме пренебрегвай!
Твърде дълго обърнат към мене стоя
с таз гримаса - намръщен и леден.
Завърти се, да видя красивото твое лице
със усмивка и слънце в очите
както някога... Ето, мойте ръце
ще прегърнат тогава звездите.
Ще погаля кокиче, наболо в снега,
сетне ще вдъхна аромата на люляк,
пак ще чуя на птичките песента
и ще очаквам разкоша на горещия юли.
Завърти се, живот! Направи един пирует!
Реверанс от мен ще получиш.
Вихрен танц ще танцувам отново със теб
и ще те обичам пак до полуда!

Силвия Гуцева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me