uFeel.me
Затворено
Автор: bogpan,  3 ноември 2008 г. в 09:08 ч.
прочити: 425
Някой ден ще застана пред онази къща,
(по скоро ще съм седнал) която ще сънувам,
за да узная как се ражда въздуха. После,
(сега спя върху китката си)
както никога ще успея, без да попитам
за пътища и
ще
премина
по въжето опънато
между
два хоризонта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me