uFeel.me
Затвор за душата
Автор: p.bijev,  14 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 839

Къде изчезна милото детенце

с невинната усмивка, босите крака.

Нима явява се единствено, когато

тъмничарят заспива и сложи край на деня?

 

Всички пазят спомен, в умът им съхранен е

но сякаш бегло, забулено в мъгла.

Затвориш ли очи, пред теб проблясва

неопетненият му лик от младостта.

 

Сега, кристалният му поглед те пронизва

изказаните думи, надълбоко горят

изстреляни без мисъл и посока

с цел единствено получателя да наранят.

 

Но ето, че навън се стъмва

дори създание без чувства, си ляга в нощта

ледът разтапя се, момчето свободно е вече

... ще забележи ли някой самотната детска игра?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me