uFeel.me
Затварям портата с цвете
Автор: AM,  3 октомври 2012 г. в 18:56 ч.
прочити: 206
Стъпки в пясъка,
галеща вълна,
объл спомен,
къс от тъкан,
звук от миг...

Кръгове галят,
докосват квадрати
от безкрайността
в окото на това,
което бях,
не - исках да бъда.

Затварям портата
с цвете, целувам,
приемам - тежестта й.

По пътеките на моя гръб,
потичат струйки дъжд,
усетили обич, обикнати,
- в цепнатините й,
поникват филизи
превръщат се в акация
и с нежният си цвят
прегърнали бодлите,
поканиха ме вътре...
Да поспя!

Объл спомен,
къс от тъкан,
звук от миг.

03.10.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me