uFeel.me
Застинала
Автор: NikOq,  31 март 2012 г. в 17:30 ч.
прочити: 204

Застинала в минало на мъртви мечти.
  Спрях да се гоня в мисли за фалшиви сълзи.
Не обичам, не мразя, а застинала само стоя, 
  не зад старата, а зад чисто нова по-дебела стена.


Дай ми причина...
  Дай, за да продължа да търся себе си из пустошта.
Не мога да  бъда така...
  Жена не намираща смисъл дори и в съня.


Дай ми...
  Дай ми тъга, трохичка нежност или само сълза.
В тях ще открия света!
   Ще намеря силата да изкрещя,
че още мога да обичам и да разстопя...
                                         Изстиналата си от векове душа! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me