uFeel.me
Застихнал стих
Автор: kalliq,  18 декември 2009 г. в 11:19 ч.
прочити: 204

А аз стоя измъчена от студ,

в тази стая със шумящи лампи

и вниквам в свещеният му звук,

застинал нейде в паметта ми.



А аз стоя и вятърът трептящо вее,

и и моето телце хладнее

във ледено легло ме то подканя

с вееща постелка ме обгръща.



Паметта ми вече се издухва

от пламенните строфи на доцента

и вика ми: \"Хей как ти се усмихва\"

и бавно тя напуска личността ми.



А аз стоя измъчена от студ

във тази стая със шумящи лампи

и пак червата ми шептят:

\"а ний сме гладни, гладни\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me