uFeel.me
Заспива денят
Автор: Елишка,  9 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 401
Заспива денят
във вечерната люлка,
изморен от бързане,
притваря очи,
затоплил главата си
в звездна качулка,
зад лунно сияние,
скрива следи.
Сънува си Слънцето,
как ще изгрее,
когато събуди се
и пак зазори
и птичка в небето
щастливо как пее,
вдъхновена от
Слънчеви топли лъчи.
И душата му ражда
красиви мечтания,
за утро облечено
с малки надежди
и тръгва копринено,
в светли сияния,
към истински чувства
и ясни копнежи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me