uFeel.me
Защото . .
Автор: Принцеса Променанде,  18 май 2013 г. в 10:57 ч.
прочити: 378
Защото, сестра ми е страхотна

Сестра ми ми изпрати дъжд,
страхотна книга - нещо за тъгата...
по Селинджър - със стръкче ръж
на някого поникнало в душата.
Две детелини – всяка с пет листа
зелени, като изгрев над Ямайка
най – рачешкото в моята душа
е свито, като грешна запетайка.
На люляка – гигантска пеперуда
потрепват и крилете треперушки
лицата на сестрите са икони,
които палят всички звездни крушки. 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me