uFeel.me
Защо?!
Автор: nikollina,  4 февруари 2010 г. в 15:41 ч.
прочити: 243
Животе мой,защо кажи
наказа ме хомот да влача
на неразбраните мечти?!
Защо така отсъдил си за мен-
сама в света да крача
и никой да не вижда в мен,
че смеейки се всъщност ПЛАЧА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me