uFeel.me
Защо?
Автор: Petrova_AHETA,  12 февруари 2012 г. в 21:52 ч.
прочити: 265
Защо нещастието все при нас тича,
и винаги без щастие живеем?!
Отнема ни искрицата обична,
без нея още по-нещастно ще живеем...
Защо нещастие при нас оставаш
и правиш нещастни всички дни?!
Махни се! Хайде...!
Отстъпи на щастието останалите дни!
Защо навсякъде се пречкаш?!
Върви си! Не си ни нужно ти!
Остави ни щастливо да живеем
През малкото останали щастливи дни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me