uFeel.me
Защо
Автор: Dandykrokodila,  4 юли 2011 г. в 13:20 ч.
прочити: 221
Защо ме гледаш с този поглед, \"Добър ден\" ли искаш да ти кажа?
Недей, не се надявай и на думичка дори!
Поглед ще отвърна и тихичко ще те подмина,
защото не можах да ти простя и тази грешка!

Защо ме гледаш с този поглед, сън ли искаш да ти споделя?
Недей, не се надявай и в този сън да те приютя!
Кошмар ще засънувам и тихо ще простена,
защото позволих да си до мене дълго време!

Защо ме гледаш с този поглед, с усмивка ли да те даря?
Недей, не се надявай и да се засмея!
Устните ще стисна и ще потече сълза,
защото твърде много ти ме нарани!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me