uFeel.me
Защо
Автор: nella_gold,  28 април 2011 г. в 07:23 ч.
прочити: 474
Защо да те намирам безпричинно?!
В очите ти да паля самота.
Приседнал в прегръдките на вятъра,
 - душата ти без обич да кърви?!

Защо да те откривам безпардонен -
в нозете ти съм онзи път трънлив?!
Прикриваш се зад голите си клони,
като дърво, в което птица не гнезди.

Защо да те мечтая в полет?!
Та ти дори не можеш да летиш
Мечтата ти – отчаян порив -
отдавна своя сън последен спи.

Защо да те достигам – бряг химерен?!
От доста време пясъка се срива в теб.
Морето те обсебва в миг последен -
дълбокото сега е твоя мироглед.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me