uFeel.me
Защо реши...
Автор: Valens,  27 юли 2012 г. в 09:06 ч.
прочити: 378

Защо реши, че наръчът тъга

е малък и със още ме товариш?

Треперят вече моите крака...

Достигаш ме, щастлив в това сафари.

 

Защо реши, че дишам под вода?

Порой изсипа от отровни думи.

Дали над мене светлата луна

ще спусне шатра, воплите щом чу ми?

 

Защо реши, че искам още студ

в замръзналите клончета на дните?

Спасява ли ме делникът на луд

от ноктите, в душата ми забити?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me