uFeel.me
Защо не пееш...
Автор: Evanescence,  25 юни 2011 г. в 02:12 ч.
прочити: 221
\"can you hear me?...\"

Защо не пееш, моя любов?
Твоите клавиши избелели
(от старост или от тъга?
- от мойте пръсти изморени )
не пращат вече своя зов;
свойта сладка песен спрели;

Не пееш вече, моя любов -
мойте длани изтощени,
мазолести
от страх и гняв ,
отдавна не намират време
възмездие да отдадат;
ръжда от тях ще те отнеме.

Прости ми, ала ти, любов,
с усмивка прашна,
натъжена,
не шепнеш нощем в топъл мрак;
и няма как да те съвзема.
Да пееш няма нивга пак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me