uFeel.me
Защо на мен
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 357
О Господи,как ми омръзна!
-Не съм ли родена
под щастлива звезда?

Господи, защо на мен,
защо изпрати тая орисия,
да тегля ден подир ден.

Като цвете във саксия,
не поливано от дни,
бавно аз угасвах,
животът се изпари.

За мене слънцето угасна,
звездите не блестят.
За мен птиците не пеят,
реките спряха да текат.

Господи, как ми омръзна
за живота свещен,
битки да водя всеки ден.

О Господи, защо на мен?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me