uFeel.me
Защо да не обичаме...
Автор: rossi23,  27 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1269
Защо да не обичаме, като тревата
при всеки полъх да протягаме ръце?

Защо да не обичаме, като дърветата

и с шепота на всеки лист

да пеят нашите чувства?

Защо да не обичаме, като дъгата

събрала всички цветове в една усмивка?
Защо да не обичаме, като морето
след буря да притихнем
в опрощаваща прегръдка?
Защо да не обичаме, като цветята
при всеки лъч да разцъфтяваме
в стремежа си към съвършенство?...

 

Защо да не обичаме, когато можем всичко?!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me