uFeel.me
Заради другите
Автор: samotna20,  15 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1935

Разделихме се - така пожелах аз
обичам те, но изход друг не намирам
заради хората, не искащи да има нас
от теб и от сърцето ти аз си отивам.

Омръзна ми да бъда в тяхната уста
да понасям тяхната обида
и да слушам поредната измислена лъжа,
затова от теб аз ще си ида.

Така добре ще е за тях
ще има пак за какво да поклюкарят
за любовта превърнали я в прах
и за сърца, който още от любов изгарят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me