uFeel.me
Запомням те с...
Автор: Snowflower,  10 септември 2009 г. в 09:00 ч.
прочити: 288

Н
арисувах си с мисли аз твоето име -
Една неизпълнена моя мечта.
Желана, отбягвана, търсена, скри ме
На облаче плуващо в цветна дъга.
Отлитам сега... този полет плени ме...
Слънчев лъч ме отвежда далече сега...
Топъл, светъл и искрен, но с твоето име.

(по мечтана пътека аз вече летя...)
              

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me